Speelplein zomer 2024

Reden tot vreugde en plezier, want we hebben goed nieuws voor de speelpleinzomer van 2024. De speelpleinzomer dan doorgaan van maandag 1 juli tot en met vrijdag 2 augustus 2024. Dit jaar op een pop-up locatie, namelijk in de gebouwen van BO Ter Bank in Heverlee.

Pop-up locatie 2024

Wegens verbouwingen kunnen we deze zomer niet op onze vertrouwde speelpleinlocatie terecht. Daarom opent ons speelplein dit jaar de deuren in BO Ter Bank (Tervuursesteenweg 295, ingang via Celestijnenlaan) in Heverlee. Dat is ongeveer 15 minuten wandelen van de huidige locatie en is ook eenvoudig te bereiken met de bus.

We blijven dus actief in Heverlee, niet ver van onze oorspronkelijke locatie. Een andere omgeving maar evenveel speelpleinplezier!

Inschrijvingen geopend

Extra goed nieuws! De inschrijvingen voor de zomer van 2024 zijn geopend. Via ons online platform kan je de voorinschrijving van jouw kind(eren) opzetten. Vul het formulier in, ontvang een bevestigingsmail en kom je inschrijving finaliseren op het speelplein. Dat kan op zaterdag 29 juni of elke ochtend tijdens de speelpleinzomer. En dat op onze pop-up locatie: BO Ter Bank!  

Leeftijdsgroepen en prijs

Nieuwe locatie maar dezelfde werking. Alle kinderen van 3 tot 15 jaar kunnen bij ons terecht. Er worden activiteiten georganiseerd in verschillende leeftijdsgroepen. Zo spelen de kinderen steeds met hun leeftijdsgenoten. Naast een administratieve kost van 6 euro, is de kostprijs bedraagt 7,5 euro per dag.

Je moet op voorhand niet doorgeven welke dagen jouw kind(eren) komen spelen op het speelplein, enkel een geldige inschrijving is nodig. Flexibel zoals altijd!

Vragen over de zomer van 2024?

Al de informatie kan je ook terugvinden op onze website, deze wordt helemaal up-to-date gehouden met de nieuwste informatie! Op onze pagina “Veelgestelde vragen” kan je alvast een antwoord vinden op al jouw vragen.

Heb je toch vragen over onze werking? Dan kan je steeds contact met ons opnemen.