Praktische informatie verhuis

De speelpleinzomer 2024 zal doorgaan op een nieuwe locatie: BO Ter Bank, Tervuursesteenweg 295, 3001 Heverlee. De ingang bevindt zich in de Celestijnenlaan. 

U kan binnenkort meer informatie vinden over de inschrijvingen deze openen zeer binnenkort. 

 

Kalender

  • 24 maart 2024: ONTBIJTACTIE – Wilt u uw dag met een goed gevoel inzetten dan raden wij aan om dat te doen met onze ontbijtzak. U kan deze bestellen via deze link: https://forms.gle/g9TR6nUJtoJ4TUbU9
  •  1 juli 2024 – 2 augustus 2024: SPEELPLEINZOMER – Kom vijf weken lang plezier maken op ons speelplein. We bieden een mix aan van actieve-, knutsel- en fantasietocht-activiteiten. 

– Je kan je kind binnenkort registreren via een form en daarna de inschrijving afronden op de inschrijvingsdagen of de eerste speelpleindag. 

–  Op onze nieuwe locatie Ter Bank kan je de ingang vinden via de Celestijnenlaan. 

Veelgestelde vragen

Dagplanning

Froggy's tips

8.00u – 9.00u  Ochtendopvang (dit is in de prijs inbegrepen). 

 

9.00u:  Alle animatoren komen zich verkleed voorstellen aan uw kind – onthaal met iedereen. 

9.30u – 10.10u: We kijken met alle groepen naar een toneel. 

 

10.10u Elke groep verplaatst zich naar hun ronde. We eten een koekje/fruitje. 

 

10.15u: Activiteit VM gaat van start. Dit kan met heel de groep samen zijn of je kind krijgt keuze tussen meerdere mogelijkheden (knutselen, stratego,…) 

 

12u: Elke leeftijdsgroep eet boterhammen op de ronde. 

 

12.30u – 14u: Vrij spel. Alle kinderen spelen samen. 

 

14.15u Activiteit NM gaat van start. Dit kan met heel de groep samen zijn of je kind krijgt keuze tussen meerdere mogelijkheden (fantasietocht, escape room,…) 

 

16u: De speelpleindag loopt op zijn einde en we genieten samen nog van een koek/fruitje en een drankje om de dag goed af te sluiten. 

 

16u – 17.30u: avondopvang. Animatoren spelen tot de ouders alle kinderen zijn komen ophalen. 

 

‘s Avonds bereiden de animatoren de spelen voor die de volgende dag worden gespeeld en kijken we uit naar de volgende dag vol spel en plezier. 

– Breng van thuis zeker een koekje/fruitje mee als 10u’tje en een brooddoos voor ‘s middags. Een drinkbeker met water is ook altijd fijn om mee te geven. Wij zorgen dat deze gevuld blijft overdag. 

 

– Bij vragen, bedenkingen, … kan je altijd terecht bij de hoofdanimator van de groep van jouw kind.