Inschrijving kinderen

De inschrijvingen voor de zomer van 2023 zijn geopend! Door het inschrijvingsformulier in te vullen zorgt u ervoor dat wij alle informatie van uw kind(eren) hebben en zij gegarandeerd een plekje op ons speelplein hebben komende zomer, er is geen beperkte capaciteit! U kan uw kind inschrijven vanaf hij/zij 3 jaar bij het begin van de speelpleinzomer. Dus uw kind moet ten laatste geboren zijn op 3 juli 2020. 

 

Wij zullen in de zomer weer met onze dagtickets werken, waarbij u in de zomer zelf kiest hoe vaak en wanneer u uw kind(eren) naar het speelplein brengt. De betaling en verkoop van dagtickets voor deze zomer kan op onze inschrijvingsdagen. Deze zullen doorgaan op zaterdag 17 juni en zaterdag 1 juli. U kan dan hier dan ook speelpleinsjaaltjes kopen. Indien u er op deze dagen niet geraakt, kan u ook tickets en sjaaltjes aankopen op de eerste dag dat u naar het speelplein komt, of als uw dagtickets op zijn op elke speelpleindag zelf!

Opgelet!

Door werken op de Don Bosco school in de Groenveldstraat, zal onze speelpleinwerking daar dit jaar niet kunnen doorgaan. Deze zomer openen we ons pop-up speelplein op de Don Bosco Sint-Lambertus school – ook in Heverlee – op de Waversebaan 95!

Een dagticket kost dit jaar 7,5 euro. Meer info over de kostprijs kan u terugvinden op deze pagina