Vrijwilliger op het speelplein

De speelpleinzomer komt er weer aan. Naast een fantastische groep van (hoofd)animatoren, zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers om mee te zorgen voor een geweldige speelpleinzomer. Ook jij kan daar bij zijn. Via deze pagina kan je even jouw voorkeuren doorgeven. Waar kan je deze zomer bij helpen? En waarbij niet?
 

Deze zomer geen tijd voor het speelplein?

Geen probleem! Maar vul toch onderstaand formulier in. Op deze manier kunnen we jou toevoegen aan onze database van vrijwilligers en kunnen we jou op de hoogte houden. Misschien kan je wel helpen tijdens de ontbijtactie of de verhuis?
 

Deze zomer wel tijd voor het speelplein?

Super! Via onderstaand formulier kan je jouw voorkeuren doorgeven. We lijsten nog even de verschillende taken op:
 
  • Inschrijvingsdag (29 juni 2024 tussen 11u en 15u): administratieve verwerking van de inschrijvingen. Ouders komen de betaling in orde brengen.
  • Onthaal/secretariaat: je ontvangt de ouders/kinderen, bonnetjes verkopen/ontvangen, aanwezigheden registreren en doorheen de dag zit je aan de inkom voor wat EHBO en voor kinderen die eventueel wat vroeger naar huis gaan. ‘S ochtends zit je er minstens met 2, doorheen de dag volstaat 1 persoon (maar kan natuurlijk met meer voor de gezelligheid).
  • Kookploeg: Iedere week is er een kookploeg die de animatoren van lekker eten voorziet. De kookploeg start +- rond 16 uur. Je voorziet met je team het menu en zorgt ervoor dat het eten klaar is tegen de voorziene tijd. Je kan je inschrijven met een team, of, indien je nog geen team hebt, alleen. We verkiezen dat je je een volledige week ter beschikking stelt, maar laat zeker weten indien dit niet lukt en je toch een paar dagen wil helpen.  Van zodra voor een bepaalde week de kookploeg voltallig is, schrijven we dit erbij. Indien je toch nog graag die week aansluit, laat zeker iets weten.
  • Bakken vullen: Iedere avond het klaarzetten van de materiaalbak voor de volgende dag (21u-…)

Heb je nog vragen?

Laat het ons zeker weten via het formulier. Of stuur ons een mailtje!

Loading