9 redenen om animator te worden op speelplein Groene Zone

Het is bijna zomer! Hoera! Ook speelplein Groene Zone ontwaakt uit zijn winterslaap en is klaar om weer een hele hoop vrijwilligers te verwelkomen op het speelplein. We hebben nog enkele vrije plaatsen zodat JIJ deze zomer ook animator zijn op het speelplein! Maar waarom zou je animator moeten worden bij speelplein Groene Zone? Wij geven jou 9 verschillende redenen.

 

1. Je beleeft er onvergetelijke activiteiten voor de animatoren!

Avondactiviteiten Speelplein Groene Zone

 

Denk je dat het speelplein niet meer leeft na 17u15? Fout!
Speciaal voor onze animatoren hebben we ‘s avond steeds een avondactiviteit voorzien. Hoe cool is dat? Een groot spel, een leuke vorming of… gewoon een kampvuurmoment. We doen echt alles! Ja, ALLES!

2. Toffe groepssfeer tussen de animatoren

Groepssfeer animatoren speelplein Groene Zone

We gaan het niet ontkennen! Bij speelplein Groene Zone ontstaan vriendschappen voor het leven! Tijdens het jaar spreken mensen nog af om bijvoorbeeld op de Oude Markt iets te gaan drinken. Dat komt door de zeer leuke groepssfeer dat er tussen de animatoren is! Een week animator zijn op het speelplein, zorgt voor heel wat memorable herinneringen. Geloof je ons niet? Kom de sfeer dan eens opsnuiven op het speelplein.

3. Je krijgt de kans om eens helemaal zot te doen

Zot doen op speelplein Groene Zone

 

Wie wilt dat nu niet doen? Op het speelplein heb je de kans om eens helemaal uit jou dak te gaan! Op zot doen staan geen grenzen! Doorheen de zomer zien we enkele geniale dingen. Waarom? Omdat het gewoon kan! Hier kan je nu wel eens #YOLO serieus nemen! 😉

4. Activiteiten doorheen het jaar

Kerstfeest animatoren speelplein

Ja hoor! Tijdens het jaar doen we ook nog enkele activiteiten samen met de animatoren. Zo hebben we elk jaar een animatorenweekend, kerstfeestje en doen we af en toe een zotte activiteit. Je blijft in de speelpleinsfeer doorheen heel het jaar!

5. Herinneringen om nooit te vergeten

Leuke herinneringen speelplein

Ik heb het al eens gezegd: op het speelplein worden herinneringen voor het leven gemaakt! Fijne momenten met kindjes en animatoren zorgen ervoor dat je over 10 jaar met leuke herinneringen kan terugkijken op het speelplein.
Geloof je het niet? Vraag het dan zeker maar eens na bij enkele oud-animatoren. Ze zullen het allemaal bevestigen!

6. De perfecte begeleiding voor jouw animatortraject

Begeleiding voor animatoren

Nadat je een animatorcursus hebt gevolgd, moet je een stage voltooien. Dat is natuurlijk altijd spannend! Wij zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt van ervaren animatoren en hoofdanimatoren. Het belangrijkste om te weten: je staat er nooit alleen voor! Samen zorgen we dat jouw stage tot een goed eind wordt gebracht! Hoe fijn is dat?!

7. De kans om jouw grenzen te verleggen

Verleg je grenzen!

Geef nu toe… Steeds opnieuw uitgedaagd worden om jouw grenzen te verleggen: het is een unieke kans! We zorgen dat je groeikansen krijgt zodat je kan groeien als animator. Na een tijdje ben je gewoon DE ster van het speelplein!

8. Je kan gewoon blijven slapen

Blijven slapen op het speelplein

Hoe handig is dat?! Zo hoef je NIETS te missen van het speelplein!
‘s Avonds worden de beste herinneringen gemaakt: grappige verhalen in de slaapzalen en af en toe nog eens een klein spelletje. Een perfect einde van de dag!

9. Een supertof animatorenweekend

Animatorenweekend speelplein Groene Zone

Gewoon omdat het kan! Tijdens het animatorenweekend snuiven we de sfeer van de zomer opnieuw op. Een weekend vol verschillende activiteiten. Dit jaar zal het animatorenweekend doorgaan in september. Zo moet je ons niet te snel missen na de zomer!

Hoe kan ik animator worden op speelplein Groene Zone?

Ben je overtuigd? Denk je dat speelplein echt iets voor jou is? Super! Om animator te worden op speelplein Groene Zone moet je minstens 15 jaar oud zijn. Het hebben van een animatorbrevet is niet verplicht al raden we wel aan om een cursus te volgen. Ook zijn we het perfecte speelplein om jouw traject als animator verder te zetten door stage te doen en uiteraard zijn we 500% geschikt voor…. al die leuke herinneringen!

Heel simpel! Door je in te schrijven via het online inschrijvingsformulier op de website. Je kiest zelf jouw weken en leeftijdsgroepen waar je bij wilt staan en wij doen de rest!