Sjoefoemi 2017

Klaar voor het meest fantastische weekend van je leven?

Heb jij ook al zoveel zin in Sjoefoemi 2017? Van 15 tot 17 september is het weer zo ver en zijn we met speelplein Groene Zone uitgenodigd op het ontmoetingsweekend van Jeugddienst Don Bosco. Sjoefoemi 2017 is een weekend dat om de 2 jaar wordt georganiseerd met meer dan 300 animatoren van de verschillende Don Bosco speelplein- en vakantiewerkingen. Ook is er elk jaar een competitie voor de trofee. Dit jaar gaan we uiteraard opnieuw de trofee winnen! 😉

Het is een unieke kans om mee te maken. Elk jaar gaan we met een grote groep naar daar en dit jaar gaan we alle andere werkingen laten zien dat we terug met een grote groep aanwezig zijn!

Inschrijven kan via het formulier hieronder. Onthou: VOL = VOL dus schrijf je op tijd in. Er wordt een bus ingelegd vanaf Leuven (Parking Bodart) die op vrijdag vertrekt (tussen 19u en 19u30 – exacte uur wordt nog meegedeeld) en zondag terugkeert naar Leuven (Parking Bodart). Uren worden nog meegedeeld. Deze bus zit mee in de prijs inbegrepen. Indien je niet met de bus mee gaat betaal je nog steeds hetzelfde bedrag.

Het speelplein betaalt een deel van het inschrijvingsgeld maar we vragen toch een bijdrage van 25 euro van elke animator. Handig om te weten is dat je na het weekend een papier ontvangt “Bewijs van deelname aan vorming” waarmee je naar jouw gemeente kan gaan en een deel/alles terugbetaald krijgt. Informeer je bij jouw gemeente voor de juiste regeling.

Mochten er problemen zijn omtrent de financiering van Sjoefoemi 2017, dan kan en mag je altijd even een mail sturen naar pleinleiding@groenezone.org dan bekijken we samen met jou wat er vanuit het speelplein mogelijk is.

[iphorm id=”18″ name=”Sjoefoemi 2017″]