Tieners

Tieners

Wie durft te beweren dat de Tieners lui zijn, is duidelijk nog nooit op Speelplein Groene Zone geweest. Hoewel je de diverse en toffe vrienden van de tienergroep wel eens kan betrappen op een ‘chill-momentje’ in hun tienertent, zijn ze meestal druk bezig met een spel. Ooit al eens twee gigantische forten gebouwd om elkaar daarna te veroveren met waterballonen? Al eens grote constructie gesjord zoals een katapult, of een heus zwembad? Al met je beste vrienden fietsend de provincie doorgetrokken? Of op kamp geweest aan zee? De Tieners doen het allemaal.

Tieners
Leeftijd 12 tot 15 jaar
Klas Eerste tot vierde middelbaar
Kleur sjaaltje Zwart/Geen
Mogelijke activiteiten Wekelijkse daguitstappen naar de zee, Halve Maan, Brussel,… , kajakken, stadsspelen, chillen in hun eigen tent en echt nog zoveel meer!

Reeds doorheen het jaar zijn de monitoren druk in de weer om de vijf weken op ons speelplein onvergetelijk te maken voor deze chillers. We zorgen voor een gezellige groepssfeer waarin iedereen welkom is en waarbinnen heuse vriendschappen gevormd worden. Kortom, voor een zomervakantie vol vriendschap, chillen maar ook creatief en actief aan de slag gaan, zijn tieners meer dan welkom op Speelplein Groene Zone.