Inschrijving kinderen

Vanaf 1 maart 2022 kunt u uw kind(eren) online inschrijven via de link die zal verschijnen op deze pagina. Dit zorgt ervoor dat wij alle informatie van uw kind(eren) hebben en zij gegarandeerd een plekje op ons speelplein hebben komende zomer.

Wij zullen in de zomer van 2022 weer met onze dagtickets werken, waarbij u in de zomer zelf kiest hoe vaak en wanneer u uw kind(eren) naar het speelplein brengt.

De betaling voor deze zomer kan op onze inschrijvingsdagen, houd onze website, Facebookpagina en je mailbox in de gaten voor de exacte data. Indien je er op die dagen niet geraakt, is tickets aankopen ook opnieuw mogelijk op de eerste dag dat je zoon/dochter naar het plein komt.

**Al deze informatie is onder voorbehoud van de coronamaatregelen in de zomer van 2022. Wij hopen echter op een normale zomer zonder beperkte capaciteit.

Belangrijke informatie:

De groep van de Biekes (leeftijd 3 jaar) zit spijtig genoeg al vol voor de zomer van 2022. De organisatie FERM biedt deze zomer voor deze leeftijd opvang aan op de terreinen waar wij ook actief zullen zijn. Voor meer informatie omtrent hun aanbod, zie samenferm.be. Indien u nog geen klantnummer hebt kan u best een mailtje sturen naar dit mailadres: bko.heverleedonbosco@samenferm.be.

Indien u onder het sociaal tarief van ons speelplein valt, kan u uw kind nog steeds bij ons inschrijven door een mailtje te sturen naar pleinleiding@groenezone.org.