Pop-up locatie op Don Bosco Sint-Lambertus

Door werken op onze oorspronkelijke situatie in de Groenveldstraat, zal onze speelpleinwerking deze zomer plaatsvinden op een pop-up locatie in de Don Bosco Sint-Lambertus school! We blijven dus wel actief in Heverlee. Hieronder vind je enkele vragen en antwoorden terug. Moest je nog meer vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

In de zomer van 2023 zal het Speelplein doorgaan in de Don Bosco Sint-Lambertus school in Heverlee. Zie deze kaart voor de exacte locatie. 

Neen, de pop-up locatie is niet ver van de oorspronkelijke locatie. Hij is zeer makkelijk bereikbaar en maar ongeveer 6 minuten rijden vanaf Groenveldstraat 42. Zie bijgevoegde kaart voor een mogelijke route. 

 

Neen, buiten de locatie blijven we nog steeds een Speelpleinwerking waar kinderen tussen 3 en 15 in hun leeftijdsgroepen toffe activiteiten kunnen doen. U kan uw kind hier inschrijven!

De openingsuren wijzigen lichtjes in vergelijking met vorig jaar. Een volledige speelpleindag, opvang inbegrepen, zal duren van 8u tot 17u30. 

U kan ons steeds contacteren via deze pagina of via onze mail pleinleiding@groenezone.org. 

Activiteitenkalender