Hulpmiddelen animator

Moniboekje

In het moniboekje vind je alle uitleg over onze speelpleinwerking. Je krijgt informatie over de leeftijdsgroepen van speelplein Groene Zone, overzicht van de avondactiviteiten en nog zoveel meer. Een handig document wanneer je het speelplein nog niet goed kent of je nog enkele dingen wilt nalezen!

 

Moniboekje – 2021

Dagschema

Hoe ziet een dag voor een animator eruit op speelplein Groene Zone? In deze bijlage vind je een handig papiertje dat je kan afdrukken en in jouw achterzak kan steken.  Zo weet je o.a. wanneer jouw pauze is! ?

Dagschema animatoren
Spelideeën

Zoek je inspiratie voor een (groot) spel? Via onderstaande links kom je op verschillende websites uit. Deze websites bevatten enkele leuke spelideeën. Wie weet vind je wel een superleuk spel om op het speelplein te spelen!

Hulpmiddelen animatoren
Leeg weekschema

Met dit leeg weekschema heb je de mogelijkheid om jouw week voor te bereiden. Zo kan je voor jezelf al een beetje plannen welke activiteiten je deze week kan spelen.

Leeg weekschema
Spelvoorbereiding

Moet je een activiteit voorbereiden maar weet je niet goed hoe je hier aan moet beginnen? Via dit handig document kan je jouw activiteit gemakkelijk voorbereiden. Druk deze pagina af en ga aan de slag om alles te noteren. In het document hieronder zit ook een voorbeeldspel.

Spelvoorbereiding
Zangboekje

Met de kinderen zingen we voor een activiteit enkele liedjes. Met dank aan Zoë Gils staan al onze speelpleinliedjes gebundeld in 1 handig boekje. Handig als je enkele liedjes vergeten bent!

Liedjesbundel

Extra hulp nodig?

Als speelplein reiken we jou enkele handige hulpmiddelen aan. Van ons animatorenboekje tot een fiche om jouw spelvoorbereiding op te maken. Uiteraard mag en kan je altijd met ons contact opnemen voor al jouw vragen.