Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    7 redenen om animator te worden op het speelplein

    Het is bijna zomer! Hoera! Ook speelplein Groene Zone ontwaakt uit zijn winterslaap en is klaar om weer een hele hoop vrijwilligers te verwelkomen op het speelplein. We hebben nog enkele vrije plaatsen zodat JIJ deze zomer ook animator zijn op het speelplein! Maar waarom zou je animator moeten worden bij speelplein Groene Zone? Wij geven jou 9 verschillende redenen.

    1

    Krijg de kans om jouw meest zotte ideeën uit te voeren

    Wou je altijd al eens een levensechte escape room doen? Of wil je mee een hele dag op springkastelen jumpen? Of heb je misschien een geheim acteertalent dat je wil tonen op een écht podium? Als animator bij speelplein Groene Zone kan dit allemaal, geen enkel idee is te zot!

    2

    Krijg begeleiding op maat

    Of het nu jouw eerste zomer is als animator op het speelplein of je hebt al enkele jaren ervaring hebt, we zorgen dat je steeds de juiste begeleiding krijgt. Ons team van hoofdanimatoren en pleinleiding zorgen dat je de kans en ruimte krijgt om te groeien. Vind je het niet gemakkelijk om spelletjes te bedenken of heb je hulp nodig bij het geven van een speluitleg? Geen enkel probleem. We helpen je graag.

    3

    Ontmoet vrienden voor het leven

    Het klinkt zo cliché maar het ook zo waar! . Op het speelplein krijg je namelijk de kans om mensen met dezelfde interesses als jou te ontmoeten. Dat zorgt voor hele leuke én gevarieerde vriendschapsgroepen. Animatoren op het speelplein zien elkaar niet alleen tijdens de zomer maar ook doorheen het jaar spreken we nog voortdurend af om er eentje te gaan drinken of te chillen in het stadspark.

    4

    Avondactiviteiten voor de animatoren

    Na 17 uur stopt het niet op het speelplein. Dan begint pas het leukste aspect van het animator zijn op speelplein Groene Zone. Doorheen de week organiseren we verschillende avondactiviteiten. Dat varieert van spelletjes spelen tot gewoon even met de hele groep naar het centrum van Leuven gaan. Voor je het weet is de avond al om en kijk je al uit naar de volgende!

    5

    Avondactiviteiten voor de animatoren

    Na 17 uur stopt het niet op het speelplein. Dan begint pas het leukste aspect van het animator zijn op speelplein Groene Zone. Doorheen de week organiseren we verschillende avondactiviteiten. Dat varieert van spelletjes spelen tot gewoon even met de hele groep naar het centrum van Leuven gaan. Voor je het weet is de avond al om en kijk je al uit naar de volgende!

    6

    GRATIS eten en overnachten

    Daar hoeven we geen woorden aan vuil te maken toch? Na een dag op het speelplein heb je vast honger. Wij voorzien elke avond een GRATIS 3-gangen menu (soep, hoofdgerecht en dessert) om de dag af te sluiten. Daarnaast kan je ook GRATIS blijven slapen op het speelplein. Zo kan je doorheen de hele week genieten van de speelpleinsfeer.

    7

    Groei door naar hoofdanimator

    Bij speelplein Groene Zone krijg je de kans om door te groeien van animator tot hoofdanimator. Als hoofdanimator krijg je de verantwoordelijkheid over een groep animatoren en kinderen. Dankzij deze kans heb je de mogelijkheid om nieuwe competenties te ontwikkelen. Daarnaast staat animator en hoofdanimator zijn op een speelpleinwerking erg mooi op jouw CV. Het toont aan dat je verantwoordelijkheid kan nemen voor een groep kinderen en/of animatoren.