Inschrijvingsdagen 2022

Beste ouders

De data van de inschrijvingsdag van dit jaar is bekend: zaterdag 2 juli, tussen 10.00u en 13.00u.

Op deze inschrijvingsdagen kan u de online inschrijving van uw kind finaliseren door diens medische fiche af te geven, verzekering te betalen en indien gewenst al een aantal dagticketjes te kopen. Ook de ticketjes voor onze Spring-uit-je-bol-dag kunnen hier al aangekocht worden. Hiernaast kan u ook zonder online inschrijving uw kind onmiddellijk bij ons inschrijven voor de zomer.

Wanneer u al deze zaken op de inschrijvingsdagen in orde brengt, vermijdt u een rij op de eerste dag dat uw kind naar het plein komt. Dit omdat deze dan al op voorhand een ticketje en bandje krijgt en dit niet allemaal meer in orde moet gebracht worden op diens eerste speelpleindag.

Indien u echter niet beschikbaar bent op de inschrijvingsdagen, is dit geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om, wanneer er online is ingeschreven, dit allemaal te regelen op de eerste speelpleindag van uw kind!

Tot dan!

Speelplein Groene Zone

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *