Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Informatie inschrijvingen kinderen zomer 2021

    Beste ouders en kinderen

    Goed nieuws! We kunnen zeer binnenkort onze inschrijvingen voor de kinderen openen. Dit zal gebeuren op 9 mei 2021 om 20 uur ‘s avonds. Wanneer we lanceren zullen we via al onze kanalen een update geven, zodat je de inschrijvingen zeker niet mist!

    Hierbij wat praktische informatie over de inschrijvingen.

    • De inschrijvingen zullen, net als vorig jaar, volledig online doorgaan. De link naar het inschrijvingsformulier zal je op onze website kunnen terugvinden.
    • Dit jaar zullen we werken met een “first come, first served” principe. Door corona hebben we ook dit jaar een beperkt aantal plaatsen om wille van de bubbelwerking. Wie het eerste inschrijft, krijgt dus als eerste een plekje.
    • Meteen na je inschrijving, weet je in welke weken je kind een plekje heeft en waar je kind eventueel op de wachtlijst staat. In de bevestigingsmail met deze informatie zullen ook de betaalinstructies vermeld staan.
    • Je hebt een termijn van uiterlijk 2 dagen om de betaling in orde te brengen. Indien dit niet gebeurd is wordt je plek aan het eerste kind op de wachtlijst gegeven. Wacht hier dus niet mee en breng de betaling onmiddellijk in orde!
    • Indien je op de wachtlijst staat en dit niet meer nodig acht, breng ons dan via mail op de hoogte.

    Indien er nog bijkomende vragen zijn over de inschrijvingen, mag ja ons altijd contacteren via mail (pleinleiding@groenezone.org). Wij trachten deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

    We kijken er al naar uit om de volgende jaren weer een open werking te worden, waar iedereen elke dag naartoe kan komen! In afwachting daarvan moeten we het jammer genoeg nog op deze manier doen.

    We zijn echter wel zeer enthousiast dat we ons speelplein mogen openen deze zomer! We kunnen al niet wachten tot we deze zomer voor jullie kinderen opnieuw originele toneeltjes mogen spelen, avontuurlijke spelen kunnen voorbereiden, met de gocarts gaan rijden en lekkere vieruurtjes mogen eten!

    Speelse groetjes!

    Speelplein Groene Zone

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.