Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
    tel:0472/36.80.25
      pleinleiding@groenezone.org

        Update na Overlegcomité 23/4

        Beste ouders en kinderen

        Het overlegcomité heeft het licht op groen gezet voor de jeugdkampen en ook onze eigen speelpleinzomer! Alle informatie over de beslissingen is hier te vinden. Wij zitten niet stil en zijn al volop bezig met de praktische uitwerking van opnieuw een speciale zomer. Nu wij zelf iets meer duidelijkheid hebben, willen we zo snel mogelijk ook jullie een update geven over de komende zomer.

        De meeste vragen waar jullie mee zitten gaan wellicht over ons inschrijvingssysteem. We voeren momenteel de laatste aanpassingen, conform met de maatregelen, uit om deze te lanceren. Wanneer we jullie onze aanpak en datum voor de inschrijvingen kunnen meegeven, zullen we dit communiceren via al onze kanalen. Hou dus zeker onze website, Facebook, Instagram en jullie mailbox in de gaten. We doen onze uiterste best om dit in de eerste weken van mei in orde gebracht te hebben.

        Vorig jaar werden, om wille van de corona situatie, de Biekes en de Wijsneuzen door Ferm opgevangen. We zijn opgetogen om dit jaar de Wijsneuzen weer zelf te kunnen opvangen, maar gegeven de situatie zullen de Biekes zich ook dit jaar nog bij Ferm moeten inschrijven. Jullie kunnen Ferm bereiken op volgend e-mailadres: bko.heverleedonbosco@samenferm.be . Meer informatie over in welke leeftijdsgroep jullie kind thuis hoort vinden jullie terug op onze website.

        We beschikken dit jaar over enkele extra speelplaatsen en verwachten dus ook meer kinderen te kunnen opvangen dan vorig jaar. We zullen daarom elke leeftijdscategorie iedere week verwelkomen op het plein in tegenstelling tot vorig jaar.

        We zijn ook blij om mee te delen dat onze inclusiewerking, de Speelclub, dit jaar weer op onze eigen terreinen kan doorgaan. De inschrijvingen hiervoor gebeuren, zoals andere jaren, in samenwerking met het Balanske.

        Hopelijk geeft dit jullie wat meer duidelijkheid over de werking van komende zomer. We zijn in ieder geval hard aan het werken om jullie kind een zomer vol speelplezier te bezorgen.

        Stay tuned en stay safe!

        Speelplein Groene Zone

        Pleinleiding
        Pleinleiding
        De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

        Geef een antwoord

        Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.