Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Update over de speelpleinzomer

    Update over de speelpleinzomer

    Beste ouders

    We zijn er ons van bewust dat jullie momenteel met vragen zitten over de speelpleinzomer. Wij zitten op dit moment ook met veel vragen. We zijn in overleg met de Jeugddienst van Don Bosco, de Stad Leuven en andere organisaties van het jeugdwerk om tot creatieve oplossingen te komen om de zomer toch te kunnen laten doorgaan en ieders gezondheid te garanderen. Maar alles hangt af van de beslissingen die de overheid zal maken omtrent jeugdorganisaties. Er zal op 22 mei normaal gezien een Veiligheidsraad gehouden worden waar er enkele beslissingen genomen zullen worden. Wij wachten deze beslissingen en de daaruit volgende richtlijnen af. We zullen jullie zeker op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

    Stay Safe!

    Speelplein Groene Zone

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *