Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Update over de speelpleinzomer

    Update over de speelpleinzomer

    Beste ouders

    We zijn er ons van bewust dat jullie momenteel met vragen zitten over de komende speelpleinzomer. Op dit moment hebben we zelf nog geen informatie, maar we zullen jullie zeker op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

    Stay Safe!

    Speelplein Groene Zone

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.