Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Hoe zal de zomer van 2020 eruit zien?

    Verloop van de zomer

    Door de verschillende maatregelen zal de zomer er een beetje anders uitzien dan de vorige jaren. We volgen alle adviezen op van de overkoepelende jeugdwerkorganisaties en meer informatie omtrent de veranderingen op ons speelplein zullen we later nog communiceren. De belangrijkste maatregel is dat we twee bubbels van 50 zullen maken per week (incl. animatoren). Hierdoor is onze capaciteit sterk gedaald en hebben we een weekschema opgemaakt van welke weken de verschillende groepen kunnen komen (zie hieronder). Dit jaar zullen wij geen dagopvang voorzien voor de biekes (vanaf 3 jaar op 1 juli 2020) alsook de wijsneuzen (vanaf 4 jaar op 1 juli 2020 tot zij die de tweede kleuterklas hebben afgerond). FERM zal voor deze twee groepen opvang aanbieden op de terreinen waar wij ook actief zullen zijn. Voor meer informatie omtrent hun aanbod, zie samenferm.be. Indien u nog geen klantnummer hebt kan u best een mailtje sturen naar dit mailadres: bko.heverleedonbosco@samenferm.be

    Weekbubbels

    Deze bubbels moeten per week aangehouden worden, daarom gaan we dus met weekinschrijvingen werken. Dat wil zeggen dat u op voorhand voor de hele week zal moeten betalen en dat we ook verwachten dat uw kind elke dag van de ingeschreven week komt. Het is belangrijk dat je kind maar één weekbubbel heeft en dus binnen een week niet zowel naar het speelplein komt als naar een sportkamp gaat.
    Informatie over de leeftijd van elke groep staat onderaan de hoofdpagina

    Openingsuren

    Dit jaar zal er geen voor- of naopvang zijn. U kan uw kind tussen 9u en 9u30 naar het speelplein brengen en tussen 16u30 en 17u15 dienen ze opgehaald te worden. Het zal niet mogelijk zijn om uw kind doorheen de dag op te halen. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk mits overleg met de pleinleiding (bv.: doktersafspraak).

    Inschrijvingen

    Omwille van de beperkte plaatsen bestaat de kans dat de vraag het aanbod overtreft. Daarom zullen we dit jaar werken met een voorinschrijvingsformulier en zullen de inschrijvingen die reeds zijn gebeurd vervallen. Het voorinschrijvingsformulier moet per kind ingevuld worden en in dit formulier zal u kunnen aanduiden welke weken uw kind graag naar het speelplein wilt komen.

    Deze eerst reeks van inschrijvingen zijn al verlopen. We gebruiken vanaf nu een first-come-first-serve systeem dat zal opengaan op 17 juni om 10 uur. U kan uw kind inschrijven waar nog plaats is, zie het schema hierboven (dit zal ongeveer dagelijks worden geupdate) en dan sturen wij u binnen de 48 uur een bevestiging indien er nog plaats is voor die bubbel. In deze mail zullen we ook een link sturen om de gegevens van de inschrijving te vervolledigen. Hierbij zal ook verdere informatie volgen over de betaling die reeds op voorhand via overschrijving zal moeten gebeuren.

    Betalingen

    Ondanks de extra maatregelen zal de prijs van ons speelplein hetzelfde blijven. Dit bedraagt dus 35 euro voor de eerste week dat je komt en 25 euro voor de andere weken. Nadat u bevestiging ontvangt dat uw kind bepaalde weken naar het plein mag komen zal er een slotdatum voor deze betaling worden gecommuniceerd. Indien deze datum is verstreken en wij geen betaling hebben ontvangen zullen we de plaats van uw kind opnieuw vrijstellen voor een ander kind.

    In geval van ziekte/Risicogroep

    Als uw kind ziek was in de laatste 5 dagen voor zijn/haar speelpleinweek of ziek wordt tijdens, dan mag uw kind spijtig genoeg die week niet meer deelnemen. Indien uw kind tot een risicogroep behoort dan is er een expliciete toestemming nodig van de dokter om te mogen deelnemen (voor de omschrijvingen van de risicogroepen zie hier).