Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Ontbijtactie speelplein Groene Zone

    Ontbijtactie speelplein Groene Zone

    Beste ouders, beste speelplein sympathisanten,

    Op 9 december 2018 doet speelplein Groene Zone zijn jaarlijkse ontbijtactie. Wij voorzien op deze zondagmorgen een ideale starter van de dag. Ontbijtzakken kunnen opgehaald worden op het speelplein als ook geleverd worden bij u thuis indien u in Leuven, Heverlee, Kessel-lo, Bertem, Haasrode, Wilsele, Winksele of Herent woont. Dit jaar heeft u de keuze tussen twee soorten zakken: zakken voor kinderen en zakken voor volwassenen.

    Meer informatie en inschrijven kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/lQbamO76LgT568L52

    Groetjes,

    Speelplein Groene Zone

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *