Indienen attesten voor terugbetaling speelpleindeelname vanuit de mutualiteit of werkgever

Indienen attesten voor terugbetaling speelpleindeelname vanuit de mutualiteit of werkgever

Beste speelpleinouders

Indien jullie graag de attesten voor terugbetaling speelpleindeelname vanuit de mutualiteit of werkgever willen laten invullen door het speelplein, dan kan het attest in kwestie doorgestuurd worden naar het volgende mailadres:

administratie@groenezone.org

Zonnige speelpleingroeten

Pleinleiding Groene Zone
Nele, Daan, Yano, Selien, Jelger, Lara, Sofie en Wout

Pleinleiding
Pleinleiding
De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *