Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    De inschrijvingen voor de zomer zijn open!

    De inschrijvingen voor de zomer zijn open!

    Beste speelpleinouders

    Het nieuwe inschrijvingssysteem is er! Jullie kunnen je kinderen vanaf nu voorinschrijven via deze link:
    https://groenezone.org/inschrijving-kinderen/
    De inschrijvingsdagen gaan door op zaterdag 16 juni, zaterdag 23 juni en zaterdag 30 juni, telkens van 10u00 tot 13u00. Je kan je natuurlijk ook nog gewoon inschrijven wanneer je je kind voor de eerste keer komt afzetten aan het Speelplein.

    Opgelet: Tijdens de 2e week van de zomer is er geen tienerwerking omdat de tieners dan op kamp zijn. Jammer genoeg is dit kamp reeds volzet. Tieners zijn zeker nog welkom in de 2e week maar zullen dan moeten aansluiten bij de Rakkers en Knipogen!

    Zonnige groeten en tot in de zomer

    De Pleinleiding van Groene Zone
    Nele, Daan, Yano, Selien, Jelger, Lara, Sofie en Wout

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *