Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Informatie voorinschrijving kinderen zomer 2018

    Informatie voorinschrijving kinderen zomer 2018

    Beste Speelpleinouders

    De lente ligt stilaan in het verschiet en dat doet automatisch dromen van de zomer. Een zomer waar wij nu al hard voor aan het werken zijn om er een geweldige periode van te maken voor alle kinderen op het Speelplein. U bent waarschijnlijk allen vol ongeduld aan het wachten op het opengaan van de inschrijvingen! Wat meer info dus hieromtrent!

    Naar aanleiding van een aantal veranderingen in de privacywetgeving zijn wij hard aan het werken aan een nieuw inschrijvingssysteem voor zowel ouders als kinderen. Wij zijn er erg op gesteld hiermee in orde te zijn en willen dus een inschrijvingssysteem dat de privacy van u en uw kind correct behandeld. Dit inschrijvingssysteem zal echter met wat vertraging op punt staan. De voorinschrijving van uw kind zoals u die de vorige jaren kon doen zal dus naar schatting pas begin mei kunnen doorgaan. Indien dit vroeger kan, zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden. Houd daarom zeker jullie mail in het oog maar het kan zeker geen kwaad om de website of de facebookpagina van het Speelplein ook in de gaten te houden.

    Let op! Het bovenstaande gaat over de voorinschrijving. De gewone inschrijvingen gaan door zoals andere jaren en dit op zaterdag 16 juni, zaterdag 23 juni en zaterdag 30 juni, telkens van 10u00 tot 13u00. Je kan je natuurlijk ook nog gewoon inschrijven wanneer je je kind voor de eerste keer komt afzetten aan het Speelplein.

    Warme groetjes

    De Pleinleiding van Groene Zone
    Nele, Daan, Yano, Selien, Jelger en Wout

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.