Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Ontbijtzakken speelplein Groene Zone

    Ontbijtzakken speelplein Groene Zone

    Hallo allemaal!

    Op zondag 11 maart organiseert speelplein groene zone een ontbijtactie. We zullen onze ontbijtzakken verkopen aan 10 euro per zak (veggie is mogelijk). Onze ontbijtzak wordt gevuld met allemaal lekkere dingen zoals een koffiekoek, pistolet, sandwich, beleg, yoghurtje, etc. U heeft de mogelijkheid om de zak(ken) af te halen op het speelplein (Groenveldstraat 42, 3001 Heverlee) of om de zak(ken) te laten leveren. Leveren doen we enkel in Heverlee, Leuven, Kessel-Lo, Bertem, Herent en Wilsele. Afhalen kan vanaf 7u30, leveren doen we vanaf 08u00. Via onderstaand formulier kan u uw ontbijtzakken bestellen. Speelplein Groene Zone is u zeer dankbaar! Inschrijven kan tot en met 4 maart.

    Extra: We zullen voor deze eerste editie maximaal 500 ontbijtzakken verkopen, wacht dus niet te lang met inschrijven zodat je zeker bent van je ontbijtzak! Indien we aan dit aantal komen, zullen we een fles cava verloten! Reclame maken mag altijd, zo raken we misschien samen aan 500 ontbijtzakken en maak jij kans op de fles cava!

    Inschrijven voor een ontbijtzak kan via onderstaande link:: https://goo.gl/forms/7DrJZ6FG9vGjrkNK2

    Groetjes,
    Speelplein groene zone

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.