Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org
    parallax background

    De tieners gaan op tienerkamp tijdens de zomer van 2018!

    De tieners gaan op tienerkamp tijdens de zomer van 2018!

    Weet je nog die talloze keren dat we zeiden dat 2017 de beste zomer ooit ging worden? We moeten helaas onze mening herzien want 2018 WORDT NOG BETER!

    Wat we allemaal in petto hebben, zal binnenkort op onze website en sociale media verschijnen maar we kunnen jullie alvast 1 leuke mededeling cadeau doen:

    De Tieners gaan deze zomer op kamp!

    En niet zomaar op kamp! Van maandag 9 juli tot vrijdag 13 juli 2018 verblijven de tieners een week aan zee in Nieuwpoort. Samen met een team van ervaren speelpleinanimatoren en een kookploeg – die zal zorgen voor het lekkere ontbijt, middagmaal, avondmaal en het dessertje – zullen de tieners heel wat leuke activiteiten beleven aan zee.

    De jongeren verblijven in ‘t Kraaienest te Nieuwpoort. Vertrekken doen we met de trein in de ochtend van 9 juli. Vrijdagavond staan we moe maar voldaan terug aan het station Leuven!

    Wil je dit kamp zeker niet missen? Stuur dan even een mail naar rani.vanmelder@hotmail.com om al even een plaatsje te reserveren. Het kamp kost maar 110 euro. Voor die prijs voorzien we een heleboel onvergetelijke activiteiten, het vervoer, het verblijf en uiteraard het eten en drinken van onze masterchef(s). We moeten helaas jullie erop attent maken dat de plaatsen beperkt zijn. VOL = VOL!

    Het kamp is voor iedereen dat deze zomer in de tienergroep zit. Rakkers & Knipogen die nu naar de Tienergroep gaan, kunnen ook genieten van dit kamp!

    Indien je nog enkele vragen hebt, aarzel dan niet om ook een mail te sturen!

    Meer informatie volgt nog!

    Team Tienerkamp

    Rani, Marijke, Zoë, Karen en Manon

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *