Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Vernieuwde website

    Activiteitenkalender

    U heeft het vast gemerkt: de website van speelplein Groene Zone is alweer vernieuwd.
    2 jaar na de vorige website vonden we het tijd dat de website opnieuw een grondige vernieuwing nodig had om de informatie nog beter aan jullie te presenteren. Uren, dagen, weken, maanden is hier mee aan de slag gegaan om nu het resultaat aan u te kunnen tonen: een website dat visueel aantrekkelijk is en waarbij u snel de juiste informatie kan vinden.

    Visueel pareltje

    Een grote tekortkoming aan de vorige website waren de visuele elementen. Er waren heel wat foto’s aanwezig op de website maar door de overvloed aan heel veel verschillende soorten afbeeldingen bleef het “WOW”-gevoel uit. Met deze nieuwe website wilden we dat WOW-gevoel terug naar voor brengen door in te zetten op visueel aantrekkelijke afbeeldingen die de sfeer van ons speelplein kan beschrijven. Uiteraard moet u maar oordelen of we daar in gelukt zijn!

    Nog ergens een vautje foutje?

    Uiteraard is de website nieuw en is deze al grondig getest geweest door enkele hoofdanimatoren van speelplein Groene Zone. Toch kan het altijd zijn dat er nog ergens een foutje opduikt. Zie je iets dat abnormaal is? Laat het ons dan even weten via onze contactpagina. We lossen het zo snel mogelijk op!

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.