Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org
    parallax background

    Zomer 2016

    Nog iets meer dan 6 maanden en het is al weer zo ver! Speelplein Groene Zone opent zijn deuren voor alle kinderen tussen de 3 en 16 jaar!

    Achter de schermen zijn we alvast bezig om van 2016 een topjaar te maken. Naast een verwachtte topzomer zijn we bezig met het organiseren van verschillende nieuwe activiteiten doorheen het jaar: Een fuif, die zal doorgaan op 26 februari 2016 in The Social Club en… een quiz! Over deze quiz kan u later meer informatie op onze website vinden.

    Momenteel is de pagina voor onze website voor 2016 nog in de maak. Toch krijgen we al enkele vragen over de zomer van 2016. De speelpleinzomer zal lopen van maandag 4 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus 2016. Dit jaar zal er ook terug een spring-uit-je-boldag zijn (een dag waar het speelplein VOL springkastelen staat). Een datum en informatie over dit evenement volgt nog.

    Inschrijvingen kan je op zaterdag 18 juni, 25 juni en 2 juli 2016 van 10u tot 13u. We werken dit jaar aan een nieuw inschrijvingssysteem maar meer informatie zal u via mail ontvangen (of via onze website).

    Wij proberen zo spoedig alle nodige informatie (de pagina) online te zetten.

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Comments are closed.