Clichés vrijwilligerswerk

Speelplein Groene Zone zoekt animatoren voor een fantastische zomer

DSC_0793Heverlee – Ook deze zomer zijn alle kinderen (tussen 3 en 16 jaar oud) en animatoren (vanaf 16 jaar) welkom op Speelplein Groene Zone. Speelplein Groene Zone in Heverlee opent zijn deuren van donderdag 2 juli 2015 tot en met vrijdag 7 augustus 2015. Dat betekent 5 weken (en 2 dagen) lang plezier! Deze zomer zullen alle kinderen zich kunnen uitleven op de terreinen van het speelplein.

Daarnaast zal er dit jaar ook een daguitstap zijn voor alle kleuters en lagere school. Voor de tieners is er een tienerkamp waarbij de tieners van 13 juli 2015 tot en met 17 juli 2015 richting de zee zullen trekken. De ideale plaats om een hele week te chillen, spelen, zot te doen en hopelijk te genieten van de zon!

Om al deze activiteiten mogelijk te maken is speelplein Groene Zone op zoek naar enthousiaste jongeren vanaf 16 jaar. Speelplein Groene Zone geeft jongeren de kans om deze zomer eens helemaal uit hun dak te gaan. Jongeren kunnen zich uitleven met de kinderen door zich van top tot teen te verkleden, spelletjes te spelen, zingen, dansen, plezier maken en nog zoveel meer.

Meer informatie over de komende zomer en het animator-zijn op speelplein Groene Zone kan gevonden worden op onze vernieuwde website: www.groenezone.org

Foto’s – vrij voor publicatie