Speelplein zomervakantie 2015

Speelplein Zomervakantie 2015

De speelplein zomervakantie van Speelplein Groene Zone komt er aan! Wij zijn al helemaal klaar om er weer een spetterende zomer van te maken. Ben jij er ook al klaar voor?

Praktische informatie zomervakantie 2015

U bent vast benieuwd hoe de zomer van 2015 er zal uitzien. Daarom hebben wij geprobeerd de website zo actueel mogelijk te maken zodat u de juiste informatie correct en snel vindt. Speelplein Groene Zone opent zijn deuren van donderdag 2 juli 2015 tot en met vrijdag 7 augustus 2015. In deze periode bent u welkom van maandag tot en met vrijdag van 9u tot en met 17u15. Voor (van 7u tot 9u) en na (van 17u15 tot 18u) het speelplein zal Stekelbees opvang voorzien voor de kinderen die vroeger komen of later blijven.

Inschrijven kan op de verschillende inschrijvingsdagen of elke ochtend van de speelpleinzomer aan het secretariaat. Dit jaar kan u uw kind inschrijven op:

  • Zaterdag 13 juni 2015 tussen 10u en 13u
  • Zaterdag 20 juni 2015 tussen 10u en 13u
  • en elke ochtend van de speelpleinzomer

Dit jaar trekken wij ook op daguitstap met de kinderen. Deze daguitstap houden wij nog even geheim maar binnenkort zal u hier meer informatie over vinden. Ook de tieners gaan dit jaar terug op kamp van maandag 13 juli tot en met vrijdag 17 juli.

Voor meer informatie over de komende zomer, raden wij u aan om de website eens te bekijken. Hier hebben wij voor u de meest recente en correcte informatie op staan.

[su_button background=”#8bc641″ size=”3″ wide=”yes” link=”./praktische-informatie-2″] Meer informatie over de zomer van 2015 [/su_button]

Animator (worden)?

Ook dit jaar werken wij terug met een groep van vrijwilligers. Animatoren kunnen zich vanaf maart inschrijven op onze website. Op 16 mei 2015 organiseren wij alle (toekomstige) animatoren uit op het speelplein. Iedereen die interesse heeft om animator te worden op het speelplein is deze dag vanaf 19 uur welkom om kennis te maken met de huidige animatorenploeg. Tijdens deze avond zal de focus liggen op het leren kennen van elkaar. Plezier gegarandeerd! Indien je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op deze website.

Bekijk zeker ook de pagina’s specifiek voor animatoren op onze website.

[su_button background=”#8bc641″ size=”3″ wide=”yes” link=”./animatoren”] Meer informatie voor animatoren [/su_button]

 

Zoals jullie horen zijn wij er helemaal klaar voor. Wij kijken alvast uit om deze zomer weer iedereen te ontvangen. Indien jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Groetjes,
De pleinleiding van Speelplein Groene Zone