Speelplein gelegen aan de rand van Leuven
  tel:0472/36.80.25
   pleinleiding@groenezone.org

    Nieuwe website

    Animator op Groene Zone

    Eindelijk! Hij is er! De nieuwe website van Speelplein Groene Zone!

    Met deze nieuwe website proberen wij alle informatie NOG BETER tot bij jullie te brengen! Natuurlijk zijn wij heel benieuwd naar jullie feedback! Zien jullie ergens een fout op de website of denken jullie dat er iets nog beter kan? Laat het ons gerust weten via website@groenezone.org en we bekijken zeker hoe wij de website nog beter kunnen optimaliseren!

    Pleinleiding
    Pleinleiding
    De pleinleiding van speelplein Groene Zone zijn gedreven jongeren die mee de eindverantwoordelijkheid dragen tijdens de zomer en het jaar. Samen ondersteunen we de administratie, (hoofd)animatoren, ouders en kinderen om er 1 gezellige zomer van te maken tijdens de eerste 5 weken van de zomer.

    Comments are closed.