Sjoefoemie 2013

Sjoefoemie is een editie om nooit meer te vergeten. Waarom? Het was de eerste in de hele sjoegeschiedenis dat Groene Zone met de beker naar huis is gegaan!

 Jawel, U leest het goed, “Den beker is van ons!” In alle eerlijkheid die beker was leuk, maar sjoefoemie draait om meer dan de beker alleen. Plezier, lachen, samenwerken en er samen voor gaan staan centraal. Zoals samen een schilderij maken waarbij je zelf een levend penseel wordt of samenwerken als één grote ober, of als heuse sjor-experts “een extra paar benen” bouwen en samen ons hees schreeuwen als aanmoediging voor  froggy onze geweldige muis die voor ons zijn weg naar de overwinning zocht.

Daarom een grote dank aan iedereen die mee was en heeft meegewerkt aan dit super weekend, maar  ook een grote dankjewel aan al diegene die van op afstand stiekem (of niet zo stiekem) aan het supporteren waren voor Groene Zone! Zonder de jullie zou dit weekend niet zo top geweest zijn!
Ps. Wisten jullie al den beker is van ons!